Laatste Nieuws

Science fiction op locatie met Paradisus

 

Vanaf 4 april tot en met 18 april speelt Rabarber de science fiction voorstelling ‘Paradisus’ in ‘De Achterkant van de Loods’ (Laan van Poot 97, Den Haag). Een voorstelling over geluk, herinneringen en de toekomst, voor iedereen vanaf 12 jaar.

Wat is je eerste herinnering? En de tweede? Alleen het mooiste. Alleen het beste. Al je hoogtepunten! Wij slaan ze voor je op vanaf je 12de jaar, iedere vijf jaar krijg je een upload, zodat jij, als het eenmaal zover is voor eeuwig je mooiste zelf kan zijn. Geef je snel op voor je eerste sessie en maak je eigen, persoonlijke hemel! Jouw eigen Paradisus.

Science fiction op locatie met Paradisus

Voor brugklasgroepen is er voorafgaande aan de voorstelling een thematische workshop. In deze workshop wordt er op theatrale wijze gefilosofeerd over de hemel, geluk, herinneringen en de toekomst.

Met spel van Valentina  Foglia, Lucie van Acker, Boele  Mulderije, Emilie Mansholt, Mente Barten, Noa van Knippenberg. Allen in de leeftijd van 12 jaar.

 

De voorstelling is geschreven en geregisseerd door Marjet Moorman. Marjet is sinds haar afstuderen aan de Toneelacademie Maastricht werkzaam bij Rabarber. Haar afstudeervoorstelling voor de Masteropleiding Theater ‘My Robot is a Lover’, geproduceerd door LAIKA uit België, werd door de Theaterkrant beoordeeld met vier sterren. Marjet heeft met de productie ‘Paradisus’ bewust gekozen om met jonge spelers, een volwassener onderwerp aan te pakken. Voor ‘Paradisus’ heeft Marjet samengewerkt met Santino Slootweg Advies beweging/mime Decor, Vasilis Apostolatos lichtontwerp en techniek en Kaja Luiten Regie assistente.

Kaarten

Paradisus: donderdag 4 april februari t/m donderdag 18 april 2019, De Loods, Laan van Poot 97, 2566 EA Den Haag Aanvang: 16.00 uur, 13.30 uur & 18.00 uur Kaarten: t/m 18 jaar € 7,50 | Volwassenen € 12,50 | Rabarberpas of met kindergroepen v.a. 10 € 6,00 p.p.| Ooievaarspas 50% korting

Reserverenwww.rabarber.net of 070-3450996.
Terug
vrijdag 22 maart 2019 06:09:22 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob