Laatste Nieuws

Informatieavond Huis van Delft

 

Op maandag 15 april is er in het stadskantoor (ingang vanaf het station) van 19.30–21.30 uur een informatieavond over het Huis van Delft, een innovatief en spraakmakend gebouw waarin de pioniers van Delft worden geëerd vanwege hun buitengewone prestaties op het gebied van ambacht, wetenschap, kunst, techniek en hightech innovatie.

Inspirerende verhalen van oude en nieuwe pioniers uit Delft vormen het uitgangspunt voor Huis van Delft. Het is een markant gebouw met een bijzondere architectuur en wordt dé entree van een unieke stad. 

Informatieavond Huis van Delft

Een plek waar geschiedenis, toekomst en techniek letterlijk in de etalage worden gezet. Een gebouw met circa 50 woningen op de verdiepingen aan de kant van de Coenderstraat, de Houttuinen en het Bolwerk, met 2.000 m2 aan publieke functies aan de kant van de Westvest en een parkeergarage die ruimte biedt aan 41 auto’s, inclusief een aantal elektrische deelauto’s. Alles uitgevoerd met duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Informatieavond

Op de informatieavond komt u alles te weten over onder meer het definitieve uiterlijk van het gebouw (de buitenkant), de bouw (planning en logistiek) en de laatste stand van zaken rondom de invulling van de zogeheten ‘open plint’, de begane grond in Huis van Delft. De omgevingsvergunning voor Huis van Delft is recent aangevraagd. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen. Let op: Huis van Delft gaat nog niet in de verkoop op deze informatieavond. De verkoop start later dit jaar.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld u aan voor de informatieavond, graag vóór maandag 8 april, via nieuwdelft@delft.nl, of door te bellen naar 015 260 2611. Vermeld daarbij uw naam, emailadres en het aantal personen waarmee u komt. U kunt ook bellen of mailen voor meer informatie, of kijk op www.nieuwdelft.nl.
Terug
vrijdag 29 maart 2019 08:19:01 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob