Laatste Nieuws

Wijkbezoek binnenstad

 

Het college van B en W bezoekt op dinsdag 16 april 2019 de binnenstad. U kunt op deze dag onder het genot van een Delfts Bakkie in gesprek gaan met burgemeester en wethouders. Het huidige college zet het bezoek van de Delftse wijken voort, omdat het in gesprek met de stad wil en zijn betrokkenheid en zichtbaarheid wil vergroten.

Tijdens het werkbezoek maakt het college kennis met de bewoners, organisaties en ondernemers door op locatie te vergaderen en daarna de wijk in te gaan. Het college krijgt deze dag onder andere presentaties over ontwikkelingen in de wijk en gaat in gesprek met ondernemers en vertegenwoordigers van sociale voorzieningen. Van 18.30 tot 20.00 uur kunt u bij het stadhuis aan de Markt 87 in gesprek met burgemeester en wethouders. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Wijkbezoek binnenstad

Meld u aan

Heeft u een vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing voor uw wijk waar u het college over wilt spreken? Stuur een mail naar wijkbezoek@delft.nl. Geef uw contactgegevens door met daarbij ook kort uw vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing. Aanmelden is verplicht, want er is ruimte voor maximaal 50 personen. U kunt zich tot maandag 15 april aanmelden.

Plannen en kansen

Het bezoek aan de binnenstad is onderdeel van een reeks wijkbezoeken van het college. Het college wil graag weten waar de inwoners trots op zijn, waar ze zich zorgen over maken, wat hun concrete ideeën of plannen zijn en waar de kansen liggen. Eerder bezocht het college de wijken Buitenhof, Wippolder, Tanthof, Voorhof, Voordijkshoorn, Hof van Delft en Vrijenban.
Terug
vrijdag 29 maart 2019 08:24:25 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob