Laatste Nieuws

Zelf bouwen in Nieuw Delft

 

Op donderdag 18 juli is de aftrap van het nieuwe aanbod van zelfbouwkavels in het Van Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in de publieksruimte van het stadskantoor aan het Stationsplein 1 in Delft.

Op deze avond presenteert Nieuw Delft het concept met de voorlopige spelregels. Binnen deze regels kunt u uw eigen woning realiseren. Tijdens deze kick-off kunt u met al uw vragen  terecht over het zelfbouwproces en kennismaken met (de ideeën van) andere zelfbouwers. Ook mensen die naast woonruimte iets anders willen bouwen – zoals een gedeelde werkruimte, galerie, atelier of andere onderneming – zijn van harte welkom.

Zelf bouwen in Nieuw Delft

Programma en aanmelden

De avond begint om 19.30 uur in de publieksruimte van het stadskantoor aan het Stationsplein 1, ingang via de stationshal. De deur is open vanaf 19.15 uur. Wilt u erbij zijn? Meld u aan via nieuwdelft@delft.nl en vermeld daarbij uw naam, adres en het aantal personen waarmee u komt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze zelfbouwkavels? Kijk dan op Nieuw Delft. U kunt ook kijken op Facebook, Twitter of Instagram. Heeft u vragen, dan kunt u een mailtje sturen naar nieuwdelft@delft.nl.
Terug
vrijdag 12 juli 2019 10:44:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob