Laatste Nieuws

Kamermuziek met korting

 

Tot en met 4 augustus is het Delft Chamber Music Festival  en klinkt de mooiste kamermuziek in Delft.

Morgen, vrijdag, is er een gratis optreden op de Markt van de flamencogroep Mala Sangre. En de terugkeer van Isabelle van Keulen, de allereerste artistiek leider van dit festival op de Delftse podia. En: met 50 procent korting op de entree van diverse concerten met de Delftpas!

Kamermuziek met korting

Voordelig genieten

Het programma van dit kamermuziekfestival is zeer divers. Er komen musici uit alle windstreken naar Delft. Van flamenco tot klassiek, van jong talent tot brunchconcert. En met de Delftpas kunt u nu heel voordelig genieten van het programma. Met de Delftpas krijgt u 50 procent korting – of méér! – op vrijwel alle concerten. Dat is heel voordelig genieten van de kamermuziek!

Delfpas mee!

De Delftpaskorting is geldig bij verschillende concerten. U kunt er gebruik van maken door tijdens het online reserveren uw pasnummer in te vullen. En, niet vergeten: neem uw Delftpas mee, want u moet aan de deur zowel uw toegangskaart als uw Delftpas laten zien. Veel plezier! Het programma vindt u op de website van het Delft Chamber Music Festival.
Terug
vrijdag 26 juli 2019 06:35:24 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob