Laatste Nieuws

Zomer in De Papaver

 

Houd je van de natuur? Kom dan deze zomer naar De Papaver! Hier leer je van alles over de dieren in de lucht en onder water.

Op donderdag 1 en 15 augustus is er de inloopworkshop ‘de onder-water-wereld’; dan kun je ontdekken wat er allemaal in de sloot leeft. Met een deskundige en een schepnet ga je op zoek naar waterdiertjes in de sloot. Binnen staan microscopen klaar, waaronder je zelfs de allerkleinste slootdiertjes en waterplanten goed kunt bekijken. Tot slot maak je een boekje vol vijvergeheimen, zodat je thuis alles nog een rustig kunt bekijken. Deze workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost € 3 en je hoeft je niet aan te melden.

Zomer in De Papaver

Ontdek de vogels

Donderdag 8 augustus kom je van alles te weten over vogels. Deze workshop begint om 10.00 uur. Met een deskundige en een verrekijker ga je op zoek naar vogels en hun sporen. Waar maken ze hun nest? Waar – en wat – eten ze? Vind je vogelpoepjes of braakballen? Daarna zijn er vogelspelletjes: we hebben nesten, eieren en veren gevonden, maar van welke vogel zijn ze? Natuurlijk kun je ook nog de vogeltentoonstelling bekijken en de vogelspeurtocht door het Heempark doen. De activiteit duurt tot 12.00 uur. Deelname kost € 3 en aanmelden is verplicht! Dit kan via thea@papaverdelft.nl.

Je vindt De Papaver in de Delftse Hout, aan de Korftlaan 6.
Terug
vrijdag 26 juli 2019 06:49:54 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob