Laatste Nieuws

Zomerschool voor senioren

 

Voor de tiende keer organiseert de SSBO | Delft, de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen van Delft de Zomerschool voor Senioren. Meedoen kan nog – wel graag vooraf aanmelden! Sommige programmaonderdelen zijn al volgeboekt. De school begint maandag.

Een uitstapje naar de oudste veiling van Nederland en de grootste kas ter wereld. Of naar Futureland, een rondrit en een rondvaart door en langs de Maasvlakte. Of Delft zelf met andere ogen bekijken tijdens een rondleiding langs onder meer het Agathaplein en het Agnetapark. Via de Zomerschool voor Senioren van de SSBO kunnen oudere Delftenaren in augustus leuke uitstapjes maken. 

Zomerschool voor senioren

Deze uitstapjes zijn trouwens al volgeboekt. “We doen het al tien jaar, dus de Zomerschool is niet onbekend”, zegt Chris van Wijk van de SSBO. “Voor veel ouderen – van 65-plus tot ver in de 90 – is de Zomerschool hun vakantie, met uitstapjes die tot in de puntjes verzorgd zijn. We letten goed op ze en zorgen goed voor ze.”

Plekken beschikbaar

Maar er is nog plek voor andere uitstapjes, waar ouderen zich nog voor kunnen aanmelden. Komende week is er nog plek op dinsdag, een lezing over het werk van blindengeleidehonden. Vanaf 12 augustus zijn er voor alle activiteiten – met uitzondering van een zwemuitstapje naar zwembad Kerkpolder op 20 augustus en naar Futureland op 23 augustus – nog enkele plekken beschikbaar.


Kijk voor het complete programma, meer informatie of aanmelden op de website van de SSBO. Of bel 06 5056 4237 (op werkdagen tussen 17.00-18.00 uur), of mail naar seniorenzomerenwinterschool@gmail.com.  
Terug
vrijdag 2 augustus 2019 08:36:59 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob