Laatste Nieuws

Een Delftpasdag vol voordeel

 

Het is heel gemakkelijk om een leuke Delftpasdag te bedenken. Maar het valt niet mee om dé Delftpasdag samen te stellen, want het is moeilijk kiezen uit de ruim 750 vaste aanbiedingen van de Delftpas, naast de talloze extra en lastminute-aanbiedingen. Daar zijn heel veel leuke Delftpasdagen mee te vullen. Zoals…

…rustig de dag beginnen? Dat kan, met een bezoekje aan het Science Centre, Museum Prinsenhof, het Vermeer Centrum, of Royal Delft. Wat u ook kiest, met de Delftpas is de entree helemaal gratis. 

Een Delftpasdag vol voordeel

En wie denkt ‘Leuk hoor, zo’n Delftpasdag, maar je moet er wel wat te eten en te drinken bij hebben’, die gaat natuurlijk na dit rustige begin lekker lunchen bij ’t Walletje, want daar betaal je maar 75 procent voor een 100 procent uitgebreide lunch.

Uit de lucht, of vanaf het water – of karten?

En dan? Als een echte toerist de 378 treden van de Nieuwe Kerk beklimmen voor een adembenemend zicht over Delft op 85 meter hoogte (helemaal gratis)? Of, bij een iets groter budget: lekker karten bij Bleekemolens Race Planet (€ 3,95 ipv. € 16,95!)? Of liever met z’n allen de Canal Hopper in om Delft te ontdekken vanaf het water (€ 30, ipv. € 40)? Met de Delftpas kan het allemaal heel voordelig.


Zo zijn er nog veel meer leuke Delftpasdagen te bedenken. Kijk voor meer informatie op www.delftpas.nl.
Terug
vrijdag 2 augustus 2019 08:49:14 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob