Laatste Nieuws

Stuur uw mooiste foto in

 

De gemeente Delft organiseert voortaan elke maand een fotowedstrijd op haar social media kanalen. Thema van de maand augustus is: ‘historisch Delft’.

Wilt u meedoen? Stuur dan uw mooiste – actuele en zelfgemaakte – foto naar fotowedstrijd@delft.nl. Dit kan tot en met 13 augustus. De foto moet verband houden met het thema. Vergeet u niet de locatie erbij te zetten? Uw inzending moet een jpeg/jpg-bestand zijn van minimaal 1 MB.

Stuur uw mooiste foto in

Meeste likes

De inzendingen worden op de gemeentelijke facebookpagina getoond in een fotogalerij. Daarna kan iedereen stemmen; de foto met de meeste likes wint. De prijs is eeuwige roem: de winnende foto wordt – uiteraard met naamsvermelding – gepubliceerd op de social media van de gemeente en in de Stadskrant Delft van 21 augustus.

Toestemming

U mag per maand één foto insturen en er mag op de foto geen beeldmerk, logo of handtekening staan. Is er op de foto iemand herkenbaar in beeld, vraag hem of haar dan om toestemming voor publicatie. Door inzending van uw foto gaat u akkoord met plaatsing op de gemeentelijke social media, de gemeentesite en in de Stadskrant Delft.
Terug
vrijdag 9 augustus 2019 09:15:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob