Laatste Nieuws

College bezoekt Voorhof

 

Het college van burgemeester en wethouders bezoekt op dinsdag 24 september de wijk Voorhof. Ondernemers, wijkorganisaties en vertegenwoordigers van sociale voorzieningen presenteren overdag ontwikkelingen in de wijk. Bewoners zijn ’s avonds welkom om hun vragen, wensen, ideeën of oplossingen voor/over Voorhof met het college te bespreken – onder het genot van een Delfts Bakkie.

Tijdens het werkbezoek maakt het college kennis met de bewoners, organisaties en ondernemers door op locatie te vergaderen en daarna de wijk in te gaan. Het college krijgt deze dag onder andere presentaties over ontwikkelingen in de wijk en gaat in gesprek met ondernemers en vertegenwoordigers van sociale voorzieningen.

College bezoekt Voorhof

In gesprek

Van 18.30 tot 20.00 uur kunnen wijkbewoners in wijkcentrum De Vleugel aan de Aart van der Leeuwlaan 4 in gesprek met burgemeester en wethouders. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Meld u aan

Heeft u een vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing voor uw wijk waar u het college over wilt spreken? Stuur een mail naar wijkbezoek@delft.nl en meld u aan. U kunt zich tot maandag 23 september aanmelden. Geef uw contactgegevens door met daarbij ook kort uw vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing. Gaat het college daar dan ook wat mee doen? Als het kan wel. Zo gaven bewoners uit Vrijenban aan dat automobilisten die hun auto aan de Tweemolentjeskade parkeren, moeten uitstappen in (het natte) gras. Bij de eerstvolgende herbestrating wordt hier een ‘uitstapstrook’ betegeld. Ook worden er op verzoek van bewoners plannen gemaakt om de grasstrook aan de Wilgenlaan ecologisch in te richten.


Uit betrokkenheid
Het bezoek aan Voorhof is onderdeel van een reeks wijkbezoeken van het college. Eerder bezocht het college de wijken Buitenhof, Wippolder, Tanthof, Voordijkshoorn, Hof van Delft, binnenstad en Vrijenban. Het huidige college zet de wijkbezoeken  voort, omdat het in gesprek met de stad wil en zich betrokken voelt met de stad en met de buurten. Burgemeester en wethouders willen graag weten waar de wijkbewoners trots op zijn, waar ze zich zorgen over maken, wat hun concrete ideeën of plannen zijn en waar de kansen liggen. 
Terug
vrijdag 6 september 2019 09:34:22 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob