Laatste Nieuws

Stuur uw mooiste foto in!

 

De gemeente Delft organiseert elke maand een fotowedstrijd op haar socialmedia-kanalen. Thema van de maand september is: ‘zomer in Delft’.

Wilt u meedoen? Stuur dan uw mooiste – actuele en zelfgemaakte – foto naar fotowedstrijd@delft.nl. Dit kan tot en met 19 september. De foto moet verband houden met het thema. Vergeet u niet de locatie erbij te zetten? Uw inzending moet een jpeg/jpg-bestand zijn van minimaal 1 MB.

Stuur uw mooiste foto in!

De inzendingen worden op de gemeentelijke facebookpagina getoond in een fotogalerij. Van 20-26 september kan iedereen stemmen; de foto met de meeste likes wint. De prijs is eeuwige roem: de winnende foto wordt – uiteraard met naamsvermelding – gepubliceerd op de social media van de gemeente en in de Stadskrant Delft van 29 september.

Let op

U mag per maand één foto insturen en er mag op de foto geen beeldmerk, logo of handtekening staan. Is er op de foto iemand herkenbaar in beeld, vraag hem of haar dan om toestemming voor publicatie. Door inzending van uw foto gaat u akkoord met plaatsing op de gemeentelijke social media, www.delft.nl en in de Stadskrant Delft.
Meer informatie op de Facebookpagina van de gemeente.
Terug
vrijdag 6 september 2019 09:43:54 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob