Laatste Nieuws

Stuur uw mooiste foto in!

 

De gemeente Delft organiseert elke maand een fotowedstrijd op haar socialmediakanalen. Thema van de maand oktober is: Delfts water.

Stuur uw mooiste – actuele en zelfgemaakte – foto naar fotowedstrijd@delft.nl. Dit kan tot en met 16 oktober. De foto moet verband houden met het thema. Vergeet u niet de locatie erbij te zetten? Uw inzending moet een jpeg/jpg-bestand zijn van minimaal 1 MB.

De inzendingen worden op de gemeentelijke facebookpagina getoond in een fotogalerij. Van 17 tot 23 oktober kan iedereen stemmen; de foto met de meeste likes wint. 

Stuur uw mooiste foto in!

De prijs is eeuwige roem: de winnende foto wordt, uiteraard met naamsvermelding, gepubliceerd op de social media van de gemeente en in de Stadskrant Delft van 27 oktober.

Let op

U mag per maand één foto insturen en er mag op de foto geen beeldmerk, logo of handtekening staan. Is er op de foto iemand herkenbaar in beeld, vraag hem of haar dan om toestemming voor publicatie. Door inzending van uw foto gaat u akkoord met plaatsing op de gemeentelijke social media, www.delft.nl en in de Stadskrant Delft.
Meer informatie op de Facebookpagina van de gemeente.
Terug
vrijdag 4 oktober 2019 08:48:59 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob