Laatste Nieuws

Laatste steen voor VOLT

 

Met het leggen van de laatste metselsteen is de buitenkant van gebouw VOLT in Nieuw Delft afgerond. VOLT was het eerste bouwproject in het Van Leeuwenhoekkwartier, een van de drie nieuwe buurten in Nieuw Delft. Het gebouw is in april helemaal klaar.

VOLT bestaat uit 130 appartementen in het middeldure segment. Daarvan heeft Delft er te weinig. Het plan voorziet in die behoefte en biedt woonruimte aan bijvoorbeeld afgestudeerden die in Delft willen blijven wonen en werken. Het plein vormt het hart van VOLT: een levendige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Laatste steen voor VOLT

Duurzaam

In het plan wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen. Ook wordt bodemwarmte toegepast en liggen de daken vol met zonnepanelen. Op de begane grond is ruimte voor horeca, winkels en kantoren. Onder het complex komt een parkeerkelder.

Meer informatie

VOLT wordt naar verwachting in april 2020 opgeleverd. De komende maanden worden de appartementen afgerond, net als de openbare ruimte rondom het complex. Mensen die een woning in VOLT willen huren, kunnen zich inschrijven om op de hoogte te blijven via Huren In Volt.
Terug
vrijdag 8 november 2019 08:38:56 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob