Laatste Nieuws

Knappe korting op Knapsackfestival!

 

Meer dan honderd bijzondere acts op 30 plekken in 3 dagen – dat is het kakelverse Knapsackfestival, op 8, 9 en 10 november. Met een knappe Delftpaskorting voor de kids!

Of je nu een Avonturier bent, of een Wereldreiziger, Vakantieganger, Citytripper, Veroveraar, of als je dat wilt worden als je later groot bent, Knapsack helpt je op weg. Kies jouw favoriete route en laat je in één woord vertroetelenverrassenverbazenvermaken. 

En voor kids is er nu een bijzondere Delftpasaanbieding: op zaterdag en zondag krijg je onbeperkt 50 procent korting op een Kidstour, tussen 12.00 en 17.00 uur.

Knappe korting op Knapsackfestival! Met de Delftpas ga je niet voor € 10, maar voor € 5 op reis. Dus voor hetzelfde geld ga je twéé keer op reis!
Pak je Knapsack, de stempels in je paspoort en ga op festivalreis. Dans lekker uit de maat, proef met je ogen dicht, wijk van de gebaande paden! De route begint op zaterdag bij DOK/OPEN en op zondag bij het Rietveldtheater. 


Ga op avontuur in Delft!  Tickets voor de Kidstour op zaterdag en zondag zijn online te koop. Kijk voor meer info op www.knapsackfestival.nl, of op www.delftpas.nl als je meer wilt weten over de Delftpas.


Terug
vrijdag 8 november 2019 08:41:20 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob