Laatste Nieuws

Dinsdag Lichtjesavond

 

Op dinsdag 10 december beginnen De Donkere Dagen van Delft officieel, met Lichtjesavond. Lichtjesavond is in twintig jaar tijd een bijzonder spektakel geworden. Het trekt heel veel mensen. Dat vraagt om maatregelen om Lichtjesavond niet alleen gezellig, maar ook veilig houden.

Er is van alles te doen. Zowel binnen als buiten. Binnen bij onder meer OPEN, Pathé, Paagman, Clavis, Filmhuis Lumen en 38CC. En buiten onder meer op de Markt, Doelenplein, Zuidpoort, Beesten- en Brabantse Turfmarkt en Heilige Geestkerkhof. Ook bij I-Change en in het station zijn er lichtjesavond-activiteiten.

Dinsdag Lichtjesavond

Gezellig én veilig

Het wordt vast weer heel druk op de Markt. Uit veiligheidsoverwegingen geldt: vol=vol. Als dat het geval is, gaat de Markt ‘op slot’. De Markt is alléén bereikbaar via de Cameretten, de Oude Manhuissteeg, de Kerkstraat en de Jacob Gerritstraat. Mist u vanwege vol=vol de show om 18.45 uur? Om 20.00 uur krijgt u een nieuwe kans. Ook is de show op verschillende plekken te zien. Op schermen op het Doelenplein en de Beestenmarkt, op Facebook, via TV West en in Pathé. Komt u op de fiets? Die kunt u stallen in de gebruikelijke stallingen. Of, tot 11 december 10.00 uur uiterlijk, in de speciale fietsenstallingen op het Sint Agathaplein, Bastiaansplein en Nieuwe Langendijk.


Het complete programma van Lichtjesavond vindt u op de website van De Donkere Dagen van Delft.  
Terug
vrijdag 6 december 2019 07:30:23 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob