Laatste Nieuws

HELP! Dieren in nood Australië!

 

Verschrikkelijke bosbranden teisteren  Australië;  we hebben het allemaal gezien op TV. Duizenden hectare bos en natuur zijn verbrand, maar ook tienduizenden dieren werden ingesloten door het vuur, konden geen goed heenkomen zoeken en zijn levend verbrand…….   

Er zijn ook tienduizenden dieren die de vuurzee ternauwernood hebben overleeft, maar die met vreselijke brandwonden over hun hele lijf door de vele hulpverleners  liefdevol worden opgevangen en zo goed mogelijk verzorgd. De beelden die wij daarvan zien hebben ons met diep afgrijzen vervuld en een onuitwisbare indruk achtergelaten. De verzorging van deze dieren met de bedoeling om ze straks weer in hun natuurlijke habitat terug te zetten, wordt door talloze vrijwilligers gedaan, maar kost ook veel geld. 

Door Dick Muijs 

HELP! Dieren in nood Australië!

Daarom hebben Jolanda Klok en Patricia van den Bosch, die beiden familie hebben in Australië, in overleg met de families een doneeractie opgezet om financiële steun te kunnen bieden. Wij juichen dit initiatief uiteraard van harte toe en vragen dringend uw hulp om deze dieren in nood te helpen!! Pat en Jo benadrukken dat de ingezamelde gelden volledig ten goede komt aan de hulp die geboden wordt. Wilt u doneren, ga dan naar deze link:                                                                                     https://www.doneeractie.nl/help-dieren-in-nood-australie/-40944   Alvast enorm bedankt namens Jolanda en Patricia!  Doneren kan ook via bankrekening NL87 INGB 0797 729267 t.n.v. mw. P.S. van den Bosch, mw. J klok te Den Haag. Omschrijving/kenmerk: when animals need us Australië Info: whenanimalsneedus@gmail.com                                                                           

 Namens alle hulpverleners en de dieren: BEDANKT VOOR UW STEUN !!

 

Foto . : zonder woorden….
Terug
zondag 19 januari 2020 08:39:06 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob