Laatste Nieuws

Nieuw Delftpasjaar komt eraan

 

Het is 140 pagina’s dik en telt 404 leuke jaaracties in Delft en omgeving – gratis of met flinke korting. Het is het ‘Leuke Dingen Doen!’-boekje van het nieuwe Delftpasjaar. Dat begint weer op 1 maart.

Een dagje met je beste vriendin je vriendschap vieren, wat kost dat nou? Nou, in een brochure met nog eens 65 éxtra Delftpasaanbiedingen rekenen de vriendinnen Yvonne en Ria hun vriendschapsdag uit. Ze begonnen met een lunch bij ’t Walletje. Met 25 procent korting. Toen naar een schitterende expo in De Kunsthal. Ze mochten gratis naar binnen. Ze sloten af met 25 procent korting op koffie met een stroopwafel in Delfshaven. “Wat een fijne dag”, zeggen ze. “En nog een hoop bespaard ook.” € 32,80, om precies te zijn. Dankzij hun Delftpas kostte deze dag hun niet bijna € 25 pp, maar € 7,25.

Nieuw Delftpasjaar komt eraan

Eenvoudig verlengen

En dit zijn nog maar 3 Delftpasaanbiedingen. Gelukkig hebben Delftpashouders een heel jaar om van alle aanbiedingen gebruik te maken. Wie vóór 1 november een Delftpas heeft gekocht, heeft deze week een brief gekregen over het eenvoudig verlengen van de pas vóór 22 februari. U kunt de Delftpas dan meteen gebruiken vanaf 1 maart. De vele aanbiedingen zijn al een goede reden daarvoor. Nóg een reden is de tegemoetkoming in de schoolkosten.

Schoolkostenregeling: maak ’t op!

Delftenaren met een laag inkomen kunnen de Delftpas voor € 5 aanschaffen – voor hun kinderen van 4 tot en met 17 jaar is de Delftpas gratis. Via de Delftpas kunnen ouders een tegemoetkoming krijgen in de schoolkosten en in de ouderbijdrage op school. De school declareert dat bedrag vervolgens bij de gemeente. Heeft u het bedrag nog niet helemaal gebruikt? Maak het dan op vóór 1 maart! In het nieuwe Delftpasjaar stort de gemeente de tegemoetkoming voor 2020 op de nieuwe Delftpas.
Terug
vrijdag 7 februari 2020 06:50:18 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob