Laatste Nieuws

Commissie bespreekt ontwerpfase Prinsenhof

 

De commissie Economie, Financiën bespreekt op 13 februari  onder meer het voorstel van het college met de titel Van visie naar ontwerp museum Prinsenhof Delft. Hierin stelt het college de raad voor een voorbereidingsbudget van 1,44 miljoen euro beschikbaar te stellen voor het opstellen van een programma van eisen en het aanbesteden van een ontwerpteam.

 

Elders in het stadhuis komt de commissie Sociaal Domein en Wonen om 19.00 uur bij elkaar voor een gesprek met de Delftse rekenkamer over het onderzoek naar de regionale jeugdhulp. Daarna houdt deze commissie een raadssessie over het integraal huisvestingsplan scholen.

Commissie bespreekt ontwerpfase Prinsenhof

Ruimte en verkeer

De provincie wil op donderdag 13 of 20 februari  de raadsleden horen over de zogenoemde Leiding door het Midden. Valt dit op 13 februari, dan houdt de commissie Ruimte en Verkeer die avond vanaf 20.00 uur een raadssessie over parkeren. Valt de hoorzitting op 20 februari, dan begint de openbare raadssessie om 19.00 uur.

Openbaar

Alle vergaderingen zijn openbaar. U bent van harte welkom in het stadhuis aan de Markt. Of bekijk de vergaderingen thuis via internet.
Terug
donderdag 13 februari 2020 16:24:39 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob