Laatste Nieuws

‘Delftpas brengt me op nieuwe plekken’

 

Op 1 maart begint het nieuwe Delftpasjaar. Met weer honderden voordelige aanbiedingen. Mieke Ham heeft de nieuwe Delftpas al. 'Hij kost mij € 60, maar hij is een veelvoud daarvan waard.'

“Zo’n jaar of vijf, zes geleden dacht ik: laat ik de Delftpas eens proberen. En sindsdien heb ik elk jaar de Delftpas aangeschaft. Kijk,” zegt ze en haalt de app op haar mobiel tevoorschijn, “hier kun je precies zien wat de Delftpas me heeft opgeleverd: € 404,86. En dat had nog veel hoger kunnen uitvallen. Dat gaat dit jaar zeker gebeuren.”

‘Delftpas brengt me op nieuwe plekken’

Continu op de hoogte

Een concert van André Hazes: € 60 voor wie geen Delftpas  (of Rotterdampas) had, maar helemaal gratis voor de pashouders. Met 50 procent korting naar De musical Verliefd op Ibiza en naar een concert van de accordeonist Carel Kraayenhof, gratis naar musea, korting op een VAK-cursus en op een bibliotheek-abonnement – het is een kleine greep uit waar Ham de Delftpas het afgelopen jaar voor heeft gebruikt. “En de app en de Facebookgroep houdt me continu op de hoogte van de aanbiedingen in de komende dagen – ideaal. Maar je moet er soms wel snel bij zijn. Want laatst kwam ik erachter dat ik helaas net te laat was om het Narrow House te bezoeken…”

Nieuwe plekken

Ham is wel de eerste om meteen toe te geven dat de Delftpas haar weliswaar ruim € 400 heeft opgeleverd, maar dat ze zónder de Delftpas er waarschijnlijk niet zo vaak op uit was getrokken. “Maar dat vind ik ook het leuke van de Delftpas: die brengt je op nieuwe plekken, waar je anders misschien niet zou komen.  Met de bus naar Luik, voor € 12,50 bijvoorbeeld. Of naar Pannenkoe voor een even heerlijke als gratis pannenkoek. Of met de fluisterboot gratis door Schiedam. Of, dichter bij huis: lekker lunchen bij ’t Walletje met 25 procent korting, of naar de Royal Delft Experience. Dat zou ik allemaal zónder de Delftpas misschien niet gedaan hebben.”

Nog meer tijd, nog meer voordeel

Wat gaat Ham komend Delftpasjaar allemaal doen wat ze zonder pas misschien niet zou doen? “Heel veel, want ik ga binnenkort met pensioen. Dan heb ik nog meer tijd om er met de Delftpas op uit te gaan. Over het aanbod van de Delftpas hoor je mij niet klagen – nou ja, misschien zou kunnen worden nagedacht over een verlaagd 65-plustarief? Hoewel, ik weet nu al dat ik als pensionada véél meer dan € 400 voordeel ga halen. Ik ga kijken waar ik met de pas nog níet ben geweest. En soms doe ik gewoon een uitje over. Me weer laten verrassen hier in Museum Prinsenhof bijvoorbeeld. Of nog eens een lekker dagje Rotterdam, met een gratis bezoek aan de Euromast en een gratis tocht over het water met de Spido. Geen geraniums voor mij – dankzij de Delftpas.”


Delftpas? Of Rotterdampas?
De Delftpas en de Rotterdampas bieden exact hetzelfde voordeel. Omdat het dezelfde passen zijn – alleen heet ’ie in Rotterdam de Rotterdampas en in Delft de Delftpas. Kijk voor meer informatie of aanschaffen op www.delftpas.nl en op www.rotterdampas.nl. De app voor de pas vindt u in de Playstore of de Appstore – zoek op Rotterdampas.
Terug
vrijdag 28 februari 2020 07:10:05 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob