Laatste Nieuws

Hans Goedkoop in Prinsenhof Delft

 

Theatercollege krijgen van de bekende tv-presentator Hans Goedkoop? Op 19, 20 en 21 maart geeft deze voormalige presentator van Andere Tijden een exclusief en eenmalig theatercollege in Museum Prinsenhof Delft.

 

Onder de titel Het Schavot zal hij de geschiedenis rond Johan van Oldenbarnevelt (1547-1619) doen herleven. Met inzet van visuele effecten, livemuziek en historische voorwerpen neemt hij je mee terug naar mei 1619. Hij geeft antwoord op de vraag hoe een burger van simpele afkomst opklimt tot raadspensionaris en eindigt op het schavot.

Hans Goedkoop in Prinsenhof Delft

Boeiende wijze

Hans Goedkoop is bekend geworden als presentator van het televisieprogramma Andere Tijden. In deze serie over geschiedenis worden diverse onderwerpen op een toegankelijke manier voor het voetlicht gebracht. Ook in dit theatercollege zal Goedkoop de geschiedenis op boeiende wijze tot leven brengen.

Kaarten

De voorstelling vindt plaats van 20.30 tot 21.45 uur en wordt live begeleid door pianist/componist Thijs Borsten, sopraan Henriëtte Feith en luitist David van Ooijen. Kaarten zijn voor 35 euro (inclusief drankje) te koop via de website van Hans Goedkoop.
Terug
vrijdag 28 februari 2020 07:23:25 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob