Laatste Nieuws

College op bezoek in de Wippolder

 

Het college van burgemeester en wethouders bezoekt op dinsdag 17 maart de wijk Wippolder. Van 18.30 tot 20.00 uur kunt u in de Botanische Tuin aan het Poortlandplein 6 in gesprek met burgemeester en wethouders. Het college zet het bezoek van de Delftse wijken voort, omdat het in gesprek met de stad wil en zijn betrokkenheid en zichtbaarheid wil vergroten.

 

Tijdens het werkbezoek maakt het college kennis met de bewoners, organisaties en ondernemers door op locatie te vergaderen en daarna de wijk in te gaan. Het college krijgt deze dag onder andere presentaties over ontwikkelingen in de wijk en gaat in gesprek met ondernemers en vertegenwoordigers van sociale voorzieningen.

College op bezoek in de Wippolder

Meld u aan voor het Delfts bakkie

Heeft u een vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing voor uw wijk waar u het college over wilt spreken? Stuur een mail naar wijkbezoek@delft.nl. Geef uw contactgegevens door met daarbij ook kort uw vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing. Aanmelden is verplicht, want er is ruimte voor maximaal 40 personen. U kunt zich tot 16 maart aanmelden.

Plannen en kansen

Het bezoek aan de Wippolder is onderdeel van een reeks wijkbezoeken van het college. Het college wil graag weten waar de inwoners trots op zijn, waar ze zich zorgen over maken, wat hun concrete ideeën of plannen zijn en waar de kansen liggen.
Terug
vrijdag 28 februari 2020 08:37:43 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob