Laatste Nieuws

Raadsleden op bezoek in Hof van Delft

 

Bewoners van de wijk Hof van Delft, opgelet! Leden van de gemeenteraad van Delft komen op donderdag 12 maart van 17.30 tot 19.30 uur uw wijk bekijken. Het is de eerste wijkschouw in Delft die op initiatief van de raadsleden wordt gehouden. Een wijkschouw is een wijkbezoek, waarbij de raadsleden niet alleen wandelen door de wijk en rondkijken, maar ook in gesprek gaan met u en andere wijkbewoners. De raadsleden zullen herkenbaar zijn aan hun naamkaartjes.

 

De raad begint het bezoek in buurthuis De Wending met een toelichting van de wijkagent op de actuele zaken die spelen in Hof van Delft. Wijkbewoners zijn hierbij van harte welkom om kennis te maken en in gesprek te gaan met raadsleden.

Raadsleden op bezoek in Hof van Delft

Vervolgens worden de aanwezigen in groepjes gesplitst om, al wandelend door de wijk, nog meer te weten te komen over wat er speelt in Hof van Delft. Na de wandeling komt iedereen terug in De Wending om de informatie met elkaar te delen en te bekijken wat de gemeenteraad ermee wil doen.

Aanmelden

Heeft u wat te klagen over de wijk, hebt u iets te wensen of wilt u delen hoe heerlijk het wonen is in Hof van Delft, wilt u er nooit meer weg of juist wel? Ga dan op 12 maart in gesprek met de raad. Wilt u een raadslid spreken over een specifiek onderwerp over Hof van Delft of iets laten zien, laat dit dan tevoren weten via griffie@delft.nl. Dat is ook het e-mailadres waar u zich kunt aanmelden als u de bijeenkomst in De Wending wilt bijwonen.
Terug
vrijdag 28 februari 2020 08:40:47 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob