Laatste Nieuws

Dienstverlening gemeente Delft

 

De nieuwe maatregelen vanwege het coronavirus hebben ook effect op de uitvoering van onze gemeentelijke taken. De dienstverlening van de gemeente Delft blijft beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is. Of dat het langer duurt voordat u een reactie krijgt via Facebook, Twitter of WhatsApp. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Vanwege het coronavirus beperkt de gemeente de openingstijden en dienstverlening. Zo kunnen we de dienstverlening die echt nodig is blijven leveren. Het stadskantoor aan het Stationsplein blijft wel gewoon open. Alleen niet meer op vrijdagavond.

Dienstverlening gemeente Delft

Spoedgevallen

Tot en met 6 april kunt u alleen voor spoedgevallen op afspraak bij het stadskantoor terecht. Spoedgevallen zijn het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs dat afloopt vóór 7 april 2020. Ook het aangeven van een geboorte of overlijden kan altijd. De gemeente blijft kosteloze en eenvoudige huwelijken voltrekken. Dit kan alleen in aanwezigheid van het bruidspaar en de getuigen.

Afspraak

Heeft u in de komende periode met spoed een afspraak bij de gemeente nodig? Bel dan 14015 voor het maken van een afspraak. De gemeente kijkt ook of de afspraken die nu al gepland staan spoed hebben of op een later tijdstip kunnen. Heeft uw gemaakte afspraak geen spoed en kan deze worden verzet? Dan neemt de gemeente contact met u op. Voor een reeds gemaakte afspraak voor een spoedproduct wordt u ook gebeld. U krijgt dan een nieuwe afspraak zodat u op tijd wordt geholpen.

Stadhuis

Het stadhuis aan de Markt is tot en met 6 april dicht, met uitzondering van reguliere raadsbijeenkomsten. 

Stadsarchief en Archeologie

Het Stadsarchief Delft aan de Gantel 21 in Den Hoorn is gesloten voor publiek tot en met in elk geval 6 april. Ook Archeologie Delft aan de Kluizenaarsbocht 7 heeft de deuren gesloten.

Delft Support

Kijk op de website van Delft Support voor meer informatie over hun dienstverlening.
Terug
vrijdag 20 maart 2020 07:43:48 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob