Laatste Nieuws

Steun voor ondernemers

 

Het coronavirus raakt ook de vrijetijdssector en een groot deel van de middenstand keihard, zeker in een internationaal-georiënteerde stad als Delft. Het college heeft afgelopen week besloten om ondernemers en zzp’ers uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen te geven. Ook bekijkt het college of het andere financiële ondersteuning kan geven, en hoe bestaande budgetten eventueel kunnen worden ingezet om als stad zo sterk mogelijk uit deze situatie te komen.

Het Rijk heeft afgelopen week ondersteunende maatregelen bekendgemaakt voor ondernemers en zzp’ers. Zo wordt de Bbz-regeling voor zelfstandigen die in de problemen zijn geraakt, verruimd en de procedure verkort. Kijk op Delft.nl wat u op dit moment kunt doen als u steun nodig hebt.

Steun voor ondernemers

Delen

Delftse ondernemers kunnen via het digitale ondernemersplatform Chainels ook met elkaar delen hoe zij omgaan met het coronavirus. Dit platform heeft daar een speciaal kanaal voor opengesteld.

Overzicht

Een overzicht van alle maatregelen – van gemeente en rijksoverheid – is te vinden op www.delft.nl/coronavirus. Zodra er nieuwe maatregelen zijn, worden die op deze webpagina opgenomen.
Terug
vrijdag 20 maart 2020 07:48:30 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob