Laatste Nieuws

Snellere computerregeling

 

Nu de scholen gesloten zijn, is het belangrijk om online te kunnen leren. De gemeente heeft een computerregeling voor ouders (van schoolgaande kinderen vanaf groep 5 tot 18 jaar) die in de bijstand zitten: een bedrag van maximaal € 400 (eenmaal in de 4 jaar) voor de aanschaf van een computer en randapparatuur zoals een printer.

Normaal duurt het zo’n 8 weken om de aanvraag af te handelen. Vanwege de corona-maatregelen geeft de gemeente de afhandeling van deze aanvragen tijdelijk voorrang. Binnen uiterlijk 4 weken krijgen aanvragers bericht. De regeling is er voor gehuwde/samenwonende/alleenstaande ouders met een netto-maandinkomen tot € 1.654 en ook voor alleenstaanden met een netto-inkomen tot maximaal € 1.158 per maand.

Snellere computerregeling

Schriftelijk

De aanvraag moet wel schriftelijk worden ingediend. Op deze site vindt u meer informatie en het aanvraagformulier. U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen via 14015. Het ingevulde formulier kunt u opsturen naar de gemeente Delft, KCC3, Postbus 78, 2600 ME Delft of afgeven op het stadskantoor op Stationsplein 1, tijdens de aangepaste openingstijden van het stadskantoor.
Terug
vrijdag 20 maart 2020 07:57:35 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob