Laatste Nieuws

'Volg maatregelen op'

 

De aanpak van het coronavirus in Nederland heeft grote gevolgen voor iedereen. In het hele land gelden nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het virus. Ook in Delft hebben deze maatregelen gevolgen voor het openbare leven.

 

De crisis vraagt veel inzet van mensen in de zorg, politie, brandweer, onderwijs en andere vitale sectoren. En het vraagt veel van bewoners en ondernemers in de stad. Het dringend beroep blijft aan iedereen om de maatregelen op te volgen die de rijksoverheid heeft genomen. Dit is noodzakelijk om de verspreiding van het virus in te kunnen dammen.

'Volg maatregelen op'

Veel betekenen

Burgemeester Marja van Bijsterveldt roept iedereen op oog te houden voor ouderen en kwetsbare bewoners in de buurt, juist nu. “Wat de stad nu meemaakt, heeft zo’n impact op mensen. De gevolgen voor de ondernemers, oudere kwetsbare mensen die alleen thuis zitten… Ik roep alle Delftenaren dan ook op om om te zien naar elkaar. Doe een kaartje in de bus bij je oude buurvrouw of buurman, vraag of je een boodschap kunt doen of iets anders. We kunnen juist in deze tijd veel betekenen voor mensen die noodgedwongen thuis zitten.”

Kijk voor actuele informatie op www.delft.nl/coronavirus
Terug
vrijdag 20 maart 2020 08:02:23 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob