Laatste Nieuws

Delft Marketing support online ondernemen

 

Vanaf de bank een theatershow bekijken? Jezelf of een ander verrassen met een leuke online aankoop? Iets lekkers bestellen of afhalen? Inwoners van Delft kunnen ook online in hun eigen stad terecht – Delftse ondernemers gaan massaal online.

Er zijn veel nieuwe webshops en online-initiatieven, zoals #supportdelft, lokaaldelftbezorgd.nl, helpdehoreca.nl en de Delftsche Doosch. Ook cultureel Delft presenteert zich online. Bij onder meer Museum Prinsenhof Delft, Paul Tetar van Elven, Science Centre Delft en het Rietveld Theater komen kunst, onderzoek en theater online tot leven. Op de website van Delft Marketing vindt u een overzicht van het online aanbod. Aanvullingen? Laat het weten via communicatie@delft.com.

Delft Marketing support online ondernemen

#SupportDelft

#SupportDelft  is een ondernemersinitiatief, waarbij andere ondernemers kunnen aanhaken. Een clubje ondernemers (René van Dijk van Blue Pearls, Melanie Haaksma van Studio 2010 en Hartje Delft, Raymond van Uffelen van Ray Brandstore en Yvo Sonneveld van No13) werkt momenteel aan de livegang van een digitaal platform. Hierop kunnen alle ondernemers van Delft in diverse categorieën hun online aanbod presenteren en aanbieden. In deze crisistijden voor de ondernemers van levensbelang en voor alle Delftenaren dé kans om hun favoriete ondernemer te steunen. Het maakt het natuurlijk dubbel zo fijn om in deze moeilijke tijd jezelf of een ander iets cadeau te doen, als je daarmee Delft kunt supporten.


#SupportDelft roept alle ondernemers op om hun online aanbod door te geven. Het streven is om vanaf volgende week live te gaan met dit platform.
Terug
vrijdag 3 april 2020 08:21:10 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob