Laatste Nieuws

Gezin en corona

 

Scholen zijn dicht, mensen werken thuis – of hebben tijdelijk geen werk. Voor veel gezinnen zijn dit zware en veeleisende weken. Op gezinencorona.nl vindt u tips en inspiratie om deze tijd samen met uw gezin op een prettige manier door te komen.

De website combineert informatie van onder meer het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), GGD en RIVM met tips en ervaringen van ouders en opvoeders. Denk dan aan: pubers en schoolwerk, sport en spel in de woonkamer of speelmateriaal voor gezinnen met een beperkt budget.

Gezin en corona

Delft

Er is nu ook een Delftse pagina: www.gezinencorona.nl/delft. Hier vindt u alle Delftse initiatieven bij elkaar. Voelt u zich niet veilig thuis? Lopen de spanningen hoog op? Wilt u met een hulpverlener overleggen over uw situatie thuis? Kijk dan op www.gezinencorona.nl/delft voor een overzicht van de beschikbare hulpverlening in Delft.


Tip: meld u aan voor de digitale Gezin & Corona-nieuwsbrief die 3 keer per week verschijnt. Het SamenSpel krijgt u er dan gratis bij: 20 challenges die u helpen deze weken zo goed mogelijk door te komen.
Terug
vrijdag 10 april 2020 07:48:28 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob