Laatste Nieuws

Afsluitingen Kruithuisweg

 

In de weekenden van 8-11 mei en 15-18 mei wordt de toplaag van de Kruithuisbrug vervangen. De Kruithuisweg/N470 is dan voor één rijrichting afgesloten tussen Voorhofdreef en Kruithuisplein.

De eerste afsluiting vindt plaats van vrijdagavond 8 mei 20.00 uur tot maandagochtend 11 mei 6.00 uur. Het werk gebeurt dan op de zuidbaan. De Kruithuisweg/N470 is dan afgesloten tussen de Voorhofdreef en het Kruithuisplein. Het is wel mogelijk om vanaf de Schoemakerstraat het Kruithuisplein te bereiken. Vanuit Delft volgt u de Prinses Beatrixlaan of A4 richting de A13 om naar het Kruithuisplein of verder te rijden.

Afsluitingen Kruithuisweg

Weekend van 15-18 mei

De tweede afsluiting vindt plaats van vrijdagavond 15 mei 20.00 uur  tot maandagochtend 18 mei 6.00 uur. Dan wordt er gewerkt op de noordbaan. De Kruithuisweg/N470 is dan afgesloten vanaf het Kruithuisplein tot de Voorhofdreef. Om Delft te bereiken, rijdt u door op de A13 richting Rotterdam of neemt u de A4 bij Den Haag.

Bereikbaarheid

In beide weekenden zijn de bedrijven aan de Schieweg bereikbaar. Tijdens het eerste weekend zijn de bedrijven bereikbaar vanaf de N470 vanuit de richting Delfgauw/Pijnacker en via de Schieweg vanuit Delft. Tijdens het tweede weekend zijn de bedrijven bereikbaar vanaf de N470 vanuit de richting Delft en via de Schieweg vanuit Delft.

Hulpdiensten en openbaar vervoer

Om de doorgang voor  hulpdiensten te waarborgen, wordt het verkeer op de rijrichting die open is, teruggebracht naar één rijstrook. Lijnbussen rijden tijdens de weekenden over de rijrichting die niet is afgesloten, volgens de gebruikelijke dienstregeling. Voor de andere rijrichting wordt gebruik gemaakt van een omleidingsroute.


Kijk voor meer informatie op N470 geeft energie.nl.  
Terug
vrijdag 1 mei 2020 09:15:44 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob