Laatste Nieuws

College over corona

 

De coronamaatregelen worden versoepeld. Premier Mark Rutte vertrouwt daarbij op het verantwoordelijkheidsbesef van ons allemaal. Het college heeft er vertrouwen in dat Delftenaren weten hoe ze met de maatregelen moeten omgaan, en spreekt daar in een videoboodschap ook waardering voor uit. En voor de initiatieven die in de stad ontstaan.

“We hebben heel veel waardering voor al die vrijwilligers en professionals die zich op allerlei plekken in de stad inzetten”, zegt burgemeester Marja van Bijsterveldt in het filmpje.

College over corona

 “En voor iedereen die op een positieve en creatieve manier omgaat met alle maatregelen”, zegt wethouder Bas Vollebregt. Wethouder Karin Schrederhof spreekt haar waardering uit voor alle mensen die op dit moment keihard werken in de zorg. “En voor de mensen die de stad blijven onderhouden”, vult wethouder Martina Huijsmans aan. Wethouder Hatte van der Woude spreekt haar waardering uit voor alle mensen in het onderwijs en de kinderopvang. “Voor de veerkracht in de samenleving,” zo vat wethouder Stephan Brandligt het samen, “hoe we proberen met elkaar uit de crisis te komen.” Heel veel mensen in de stad willen iets voor een ander betekenen, stelt Van Bijsterveldt. “Dus: dúrf om hulp te vragen – samen tegen corona.”

Bekijk het hele filmpje op Facebook - en laat gerust een reactie achter.
Terug
vrijdag 8 mei 2020 10:54:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob