Laatste Nieuws

Haaglanden Veilig nu online

 

De website Haaglanden Veilig is nu online. Op deze website vinden burgers en media informatie over veiligheidsrisico’s. Ook leest u er wat u moet doen in geval van een ramp of incident. De website biedt bovendien nieuws aan over actuele gebeurtenissen in de regio Haaglanden.

In eerste instantie publiceert alleen de Brandweer Haaglanden op de website. Na verloop van tijd wordt gekeken of meerdere hulpverleningsdiensten gebruik willen maken van deze website.

Op de website kunt u de geschiedenis van een incident volgen. De woordvoerder van de brandweer kan ook meer vertellen over de gebeurtenis. De brandweer blijft twitteren bij een incident, maar verwijst voor meer informatie naar de website.

Haaglanden Veilig nu online

Meer informatie

Op de website worden burgers bewustgemaakt van de risico’s die er spelen in de omgeving. Ook is er informatie te vinden over wat u zelf kunt doen om deze risico’s te beperken. Bijvoorbeeld: welke maatregelen kunt u nemen om het risico op woningbrand te beperken? Of wat u moet doen als er paniek uitbreekt bij een groot evenement.
Terug
vrijdag 8 mei 2020 11:04:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob