Laatste Nieuws

Raad praat (online)

 

De commissie Sociaal Domein en Wonen houdt volgende week twee vergaderingen in plaats van één digitale oordeelsvormende vergadering. De commissie vergadert op dinsdag 12 mei en op donderdag 14 mei, beide keren vanaf 20.00 uur. Op donderdag 14 mei houdt de commissie Algemeen vanaf 19.00 uur een vergadering over de actuele ontwikkelingen rond de coronacrisis.

 

Door de coronamaatregelen zien de oordeelsvormende vergaderingen van de commissies er de komende tijd anders uit dan normaal. De oordeelsvormende vergaderingen vinden gedurende deze periode niet fysiek maar digitaal plaats via Microsoft Teams.

Raad praat (online)

Live volgen

Belangstellenden kunnen deze digitale vergaderingen live volgen via de webcast. De publieke tribune in de raadszaal blijft gesloten. Kijk voor meer informatie over de agenda op de website van de gemeenteraad.

Inspreken

Wilt u inspreken? Dat kan – u moet dan wel beschikken over de mogelijkheid om digitaal via beeld en geluid aan de vergadering deel te nemen. Daarnaast dient u zich van tevoren aan te melden via griffie@delft.nl. Na uw aanmelding ontvangt u instructies van de griffie, zodat u als inspreker kunt deelnemen aan de vergadering. U kunt er ook voor kiezen vooraf uw standpunten schriftelijk met de commissie te delen. Uw bijdrage kunt u mailen naar de griffie.
Terug
vrijdag 8 mei 2020 11:09:52 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob