Laatste Nieuws

Raad zoekt digitale meedenkers

 

De gemeenteraad van Delft is op zoek naar digitale meedenkers voor het testen van een nieuw raadsinformatiesysteem. Inwoners kunnen op 22 juni in een digitale vergadering via Microsoft Teams meedenken en meepraten.

 

Op dit moment wordt er hard gewerkt om tienduizenden vergaderstukken en informatiepagina’s over te zetten, maar daarmee is die klus nog niet klaar. Er moet ook worden gekeken of de nieuwe website gemakkelijk is in het gebruik en/of documenten eenvoudig zijn te vinden. Het nieuwe systeem moet makkelijk zijn voor raads- en commissieleden, maar ook voor bezoekers en gebruikers van het raadsinformatiesysteem.

Raad zoekt digitale meedenkers

Maandag 22 juni

Zoekt u weleens naar raadsinformatie of vergaderstukken in het raadsinformatiesysteem? Bijvoorbeeld, omdat er plannen worden uitgevoerd in uw buurt of als u wilt inspreken? Meldt u zich dan nu aan als digitale meedenker. U ontvangt dan een uitnodiging om op maandag 22 juni, van 14.00 tot 16.00 uur, online via Microsoft Teams de website te testen en om mee te denken en mee te praten.

Aanmelden

Als dat is gebeurd, volgt in juli nog een tweede ronde waarin u de kans krijgt uw mening te delen over de doorgevoerde aanpassingen. Aanmelden kan tot vrijdag 19 juni 12.00 uur via griffie@delft.nl. U ontvangt na uw aanmelding meer informatie.
Terug
vrijdag 12 juni 2020 08:14:21 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob