Laatste Nieuws

Parkeerplaatsen Delftse Hout weer open

 

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan waren de parkeerplaatsen bij de Delftse Hout gesloten. Nu de maatregelen worden versoepeld gaan ook de parkeerplaatsen weer open.

De parkeerplaatsen gaan geleidelijk open. Inmiddels zijn P1 en P2 weer beschikbaar. Ook kunt u weer parkeren aan de Korftlaan. Deze parkeerterreinen zijn bedoeld voor bezoekers van de horeca en de kinderboerderij. De overige terreinen zijn nog niet open. Dit gebeurt in de komende weken. U doet er dus goed aan om nu nog zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Parkeerplaatsen Delftse Hout weer open

City Stewards

In de Delftse Hout zijn regelmatig City Stewards aanwezig. Zij geven informatie en zien er op toe dat iedereen 1,5 meter van elkaar houdt.

Barbecue

U mag weer barbecueën in de Delftse Hout. Vanwege de droogte kan het zijn dat er extra regels gelden om brand te voorkomen. Volg alle regels en aanwijzingen goed op.

Papaver weer open

Ook goed om te weten: u kunt weer in duurzaamheidscentrum De Papaver terecht. Voorlopig is De Papaver alleen geopend op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. Er is op dit moment een fototentoonstelling te zien en er zijn diverse speurtochten en routes beschikbaar voor jong en oud.
Terug
donderdag 18 juni 2020 18:04:37 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob