Laatste Nieuws

Delftse Dieren

 

De muis op deze foto heet Racekikker. Racekikker werd vóór de Oostpoort gefotografeerd door Allard van Engelenhoven. Het was zijn inzending voor de maandelijkse fotowedstrijd van de gemeente – thema: Delftse Dieren.

Deze foto  kreeg op de gemeentelijke facebookpagina de meeste likes en is daarmee Foto van de Maand geworden. Van harte! Racekikker reist al twee jaar met zijn baas mee en gaat overal op de foto – in de trein, op citytrips, tijdens wandelingen, op de universiteit enzovoort. Het idee kreeg navolging: er zijn nu in Nederland al twintig studenten die op Instagram (@racekikkerog) muizenfoto’s delen van hun eigen Racekikker. 

Delftse Dieren

Meedoen?

Ook deze maand kunt u via de facebookpagina van de gemeente weer een foto insturen. Het nieuwe thema is: corona in Delft. Van 1,5 meter afstand naar verbondenheid; hoe corona ons in Delft dichter bij elkaar bracht. Om mee te doen, mailt u uw foto naar fotowedstrijd@delft.nl. Vermeld daarbij uw naam en de plek waar u de foto heeft gemaakt. Insturen kan tot 13 juli. De winnende foto – met de meeste likes – wordt gepubliceerd in de Stadskrant Delft. Kijk voor meer informatie op de gemeentelijke facebookpagina.
Terug
vrijdag 26 juni 2020 06:50:34 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob