Laatste Nieuws

Regio ontdekken? Ontdek de Delftpas!

 

Gaat de vakantie dit jaar naar Balkonia, Tuinesië, Rundumhausen of Hintergarten? Geen nood, want daar is genoeg te ontdekken. Van een wildplukwandeling door de Delftse Hout tot suppen door het groen van Midden-Delfland. En de kids? Die kunnen de hort op! De mooiste ontdekking is misschien wel dat dat met de Delftpas heel voordelig kan!

Suppen is staand roeien, op een surfplank. In het begin is het wiebelen. Soms zelfs plonzen! Maar wat maakt het uit? Het houdt je fris! Zodra je weer in evenwicht bent, maak je een mooi tochtje door historisch Schiedam of het groen van Midden-Delfland.

Regio ontdekken? Ontdek de Delftpas!

Liever met beide benen op de grond? Dan is een wildplukwandeling (foto) vast meer wat voor jou. De natuur ziet er daarna nooit meer hetzelfde uit! Voel, ruik en proef onder begeleiding van een ervaren wildplukker de overvloed van gratis, geneeskrachtig en bijzonder voedsel om je heen.

Kids de hort op!

Kids de hort op maakt van de nood een deugd en organiseert deze zomer tal aan activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! Met elke week drie nieuwe activiteiten, geleid door professionals en helemaal coronaproof. Vaste ingrediënten: buiten bewegen, spelen en plezier. Ga aan de slag als acrobaat, ga timmeren, tekenen of schilderen, muziek maken of sporten!

Ontdek de Delftpas

Met de Delftpas zijn deze activiteiten extra voordelig. Zoals? 50 procent korting op een groepsles suppen. En als je het onder de knie hebt, maak je een mooie tocht door historisch Schiedam of het groene Midden-Delfland – opstappen kan in Schipluiden. En 25 procent korting op een wildplukwandeling – vertrekken vanaf Korftlaan 3. En: 50 procent korting op de Kids de hort op!-activiteiten.

Maar wat je ook wilt ontdekken: ontdek het snel! Want de aanbiedingen voor de wildplukwandeling en suppen lopen tot eind augustus, en kids kunnen alleen nog deze maand de hort op!
Nog geen Delftpas? Kijk voor meer informatie op www.delftpas.nl.
Terug
vrijdag 3 juli 2020 08:06:14 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob