Laatste Nieuws

Zomerse Delftpasactie in OPEN

 

Delft Fringe Festival en DOK presenteren tot en met 27 augustus een superfris en verrassend zomerprogramma in OPEN. In de laatste week vindt ook de Zomerschool van De VAK plaats in OPEN. Blijft u deze zomer thuis? Schuif dan aan! 

Elke dinsdag- en woensdagochtend een leuke jeugdvoorstelling. Over Mia bijvoorbeeld die een vreemd koffertje vindt met een al even vreemd mannetje erin. Of griezelen bij Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf. En wil je na de voorstelling zélf je creatieve ei kwijt? Dat kan bij een van de workshops van DOK. Ga aan de slag met taal, theater, dans of kunst.

Zomerse Delftpasactie in OPEN

Ook voor volwassenen

Op donderdagochtend staat twee keer een voorstelling voor volwassenen op het programma. Napraten na de voorstelling? Dat kan in het proeflokaal met een kop koffie en een proeverijtje van het huis.

Tickets en programma

Het Delft Fringe + DOK zomerprogramma duurt tot en met 27 augustus, op dinsdag- woensdag- en donderdagochtend.  De voorstellingen worden twee keer gespeeld. Op dinsdag en woensdag begint het zomerprogramma om 9.30 en om 11.00 uur. Op donderdag begint het programma om 9.30 en om 10.45 uur. Tickets kosten € 7.50 per zitplaats, inclusief workshop en limonade (di en wo), en koffie/thee en een proeverijtje (do).

1 keer gratis met Delftpas

Delftpashouders kunnen één voorstelling gratis bezoeken. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom met hun ouders/verzorgers. Liever met een vriend(innet)je? Dat kan ook. Er is begeleiding aanwezig en het programma voldoet aan de coronamaatregelen. Om iedereen de ruimte te geven, is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kijk voor het complete programma en tickets op Delft Fringe Festival.
Terug
vrijdag 24 juli 2020 07:44:03 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob