Laatste Nieuws

Sport, games, dance en een online feest

 

Jongeren hoeven zich deze kerstvakantie absoluut niet te vervelen. Zo organiseert Delft voor Elkaar leuke activiteiten voor Delftenaren van 12 tot en met 23 jaar.

Laat online zien dat je de FIFA King of Queen bent van Delft. Show je voetbal-skills tijdens het zaalvoetbaltoernooi of sport in de wijk. Basketballen? Doe mee met het 4×4 street-basketbaltoernooi op de Brahmslaan playground. Alle activiteiten zijn gratis. Het complete aanbod vind je op Delft Voor Elkaar.

Sport, games, dance en een online feest

Fortnite

Ben je gek op Fortnite? Wil je het samen met een vriend(in) opnemen tegen andere duo’s in Delft? Epic Youth organiseert Fortnite-toernooien, maar bijvoorbeeld ook een Just Dance event. Dans mee vanuit je woonkamer en maak kans op een prijs. En ben je niet van de games? Op 31 december organiseert Epic Youth een Oudejaars bingoavond. Alle activiteiten zijn gratis. Kijk voor meer informatie op Epic Youth.

Uniek feest

En je gaat een uniek Oud & Nieuw tegemoet met het online Oud & Nieuwfeest LIT NYE. Van 22.00 ’s avonds tot 04.00 uur ’s ochtends kun je thuis gratis genieten van een line-up die je normaal alleen op de grote festivals ziet. Onder meer Bizzey, La Fuente, Afro Bros & MC Chaos, Diaz & Bruno, Dazers & MC Nick Averton, Fake Tits en Brooklyn doen mee! Je kunt tijdens de livestream berichtjes delen die in beeld komen. Je volgt de livestream op tv (Ziggo, KPN, T-Mobile) en via een online livestream. Kijk voor meer info op Lit Nye.
Terug
vrijdag 25 december 2020 08:08:31 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob