Laatste Nieuws

Burgemeester over jaarwisseling

 

Burgemeester Marja van Bijsterveldt van Delft: “Allereerst wens ik alle Delftenaren een goed nieuwjaar in gezondheid en geluk. Na een zeer bewogen jaar en in afwachting van een jaarwisseling in een situatie die nog nooit eerder is voorgekomen, hebben Delftenaren oudejaarsavond in kleine kring thuis gevierd. Zij hebben op deze manier bijgedragen aan een veilig oud en nieuw. Ik wil alle Delftenaren die zich daarvoor ingezet hebben bedanken."

"Ik dank natuurlijk ook van harte de mensen van politie, brandweer, zorgverleners, Delft voor Elkaar, de buurtvaders van Voorhof en Buitenhof, Avalex en onze eigen medewerkers van onder meer Veiligheid, Toezicht & Handhaving en Beheer Openbare Ruimte voor hun inzet tijdens en ter voorbereiding van oud en nieuw. Veiligheidsregio Haaglanden en Politie Eenheid Den Haag spreken van een drukke, maar goed beheersbare jaarwisseling.”

Burgemeester over jaarwisseling

“Hoewel sommigen zich niet aan het vuurwerkverbod hielden en er helaas ook ditmaal incidenten waren, zoals containerbranden en buitenbranden, is er geen sprake geweest van ernstige verstoringen van de openbare orde. Het doel was om te voorkomen dat de druk op de zorg nog meer zou toenemen als gevolg van slachtoffers door vuurwerk of incidenten. En dat is gelukt. Iedereen veel dank daarvoor!”

“We hopen allemaal dat de coronamaatregelen en de komst van het vaccin ervoor zorgen dat ons normale leven zich weer enigszins kan herstellen. Laten we met deze hoop het nieuwe jaar beginnen.”
Terug
vrijdag 8 januari 2021 06:00:27 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob