Laatste Nieuws

Alternatief voor Together!

 

De internationale tentoonstelling Together! gaat niet door. Deze tentoonstelling zou gaan over de toekomst van het wonen en leven in de stad. Together! is eerder verplaatst van afgelopen najaar naar dit voorjaar. Vanwege corona kan de tentoonstelling nu definitief niet doorgaan. Een alternatief programma is in de maak. Want het thema is en blijft belangrijk. 

De bouwopgave van nieuwe woningen in Delft en de rest van Nederland blijft onverminderd groot. Hoe zien betrokkenen de toekomst van wonen in de stad? En hoe kun je dit vormgeven binnen de hedendaagse stedenbouw? En hoe kan een breed publiek hierover met elkaar in gesprek gaan? Daar komt nu een alternatief programma voor. Zodra het programma bekend is, wordt dit gepubliceerd op de website van Project Together!. Bouwers, architecten, bewoners, woningcorporaties, wetenschappers, studenten en andere geïnteresseerden zijn welkom hier dan over mee te praten.

Alternatief voor Together!

Initiatiefnemers

Project Together! is een initiatief van TU Delft, de Provincie Zuid- Holland, de gemeente Delft, de architectenbureau’s Inbo en cepezed en Platform 31. Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van het project.
Terug
vrijdag 2 april 2021 07:19:43 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob