Laatste Nieuws

Zonnepanelenactie in Delft

 

De gemeente Delft organiseert op dinsdag 8 juni van 19.30 tot 21.00 uur een online informatiebijeenkomst over de aanschaf van zonnepanelen. De gemeente doet dit samen met het Regionaal Energieloket. De bijeenkomst is voor inwoners in Abtswoude, Buitenhof, Schieweg, Tanthof Oost, Tanthof West, Voordijkshoorn en Voorhof.

 

De gemeente Delft wil het makkelijk maken om zelf groene zonne-energie op te wekken. Het Regionaal Energieloket heeft in verschillende gemeenten dit soort acties georganiseerd. Het  werkt daarbij met betrouwbare installateurs uit de regio. Het Regionaal Energieloket heeft op verzoek van de gemeente een ervaren installateur gekozen.

Zonnepanelenactie in Delft

Vragen stellen

Tijdens de informatiebijeenkomst hoort u meer over de zonnepanelenactie, aanvraag van leningen en het terugvragen van btw. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden en op die manier de presentatie volgen. U kunt tijdens de bijeenkomst ook uw vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Aanmelden

Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? U kunt zich nu inschrijven. U ontvangt dan een mail met een link naar de online informatieavond. Kijk voor meer informatie op de website van het Regionaal Energieloket

Meer informatie

Kunt u niet deelnemen? Geen probleem, want alle aanmeldingen krijgen na 8 juni een link. U kunt de bijeenkomst dan terugkijken wanneer het u uitkomt. Heeft u nog vragen over de zonnepanelenactie? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via energieloket@delft.nl of bel 088 - 525 41 10.
Terug
vrijdag 21 mei 2021 08:40:04 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob