Laatste Nieuws

DOK zoekt designers van 8-12 jaar 

 

Voor komend schooljaar is DOK op zoek naar 14 nieuwe DOK-designers tussen de 8 en 12 jaar oud. Wat doe je als DOK-designer? Ideeën bedenken om van DOK de leukste bieb van Nederland te maken!

 

DOK wil graag de mening van kinderen horen. Wat vinden zij leuk om te doen? Wat missen zij nog in de bibliotheek en wat zouden zij graag willen veranderen? Als DOK-designer help je mee met het organiseren van activiteiten, bepaal je welke boeken er aangeschaft worden, maar ook hoe DOK nog duurzamer kan worden. Je werkt daarvoor samen met bibliotheekspecialisten, om samen van DOK de leukste bibliotheek van Nederland te maken. De ideeën van de DOK designers worden echt gebruikt en hun werk is terug te zien in DOK.

DOK zoekt designers van 8-12 jaar 

Pizza-sessies

Heb jij goede ideeën over leesplezier, het organiseren van activiteiten en ben jij een echte aanpakker? Meld je aan! DOK zoekt kinderen die creatief zijn en graag samenwerken. De bijeenkomsten vinden één keer in de zes weken plaats tijdens pizza-sessies. Ze ontvangen een gratis DOK abonnement en een cadeaubon van € 25.  Kinderen kunnen zich opgeven tot 14 juni via de website van DOK. 
Terug
vrijdag 28 mei 2021 06:38:02 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob