Laatste Nieuws

Hoe kunnen we terugkeren naar ‘normaal’?

 

Mist u museumbezoeken, theatervoorstellingen of films kijken? En na afloop napraten in een café? Gaat u weer naar een evenement zodra het kan? Of is er nog iets nodig om ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt? De gemeente wil graag weten wat u belangrijk vindt. Laat het weten door de online vragenlijst hierover in te vullen.

 

De coronacrisis heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Gelukkig verdwijnen de coronamaatregelen nu stap voor stap. Het openingsplan van het kabinet geeft de richting voor het veilig openen van de samenleving. Dit betekent stapsgewijs meer ruimte. Voor een bezoek aan een museum, bibliotheek of evenement bijvoorbeeld, en om te winkelen, wat te drinken op een terras of naar de film te gaan.

Hoe kunnen we terugkeren naar ‘normaal’?

Goede keuzes maken

Ook Delft bereidt zich voor op een terugkeer naar ‘normaal’. De gemeente begeleidt dit. Om nu de goede keuzes te maken, wil de gemeente graag weten wat Delftenaren belangrijk vinden, in het bijzonder als het gaat om vrije tijd en cultuur. Wat wilt u gaan doen als het kabinet de maatregelen versoepelt? Gaat u weer op pad in Delft om ontspanning te zoeken of cultuur te beleven? Of is er nog iets nodig om ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt?

Vragenlijst

Door deze vragenlijst in te vullen, helpt u de gemeente om te bepalen waar ondersteuning nodig is en waar de gemeente misschien iets extra moet regelen. De vragenlijst bestaat uit drie delen. Deel een gaat over uw winkel- en horecabezoek. Deel twee gaat over het cultuuraanbod en cultuurbeoefening. In deel drie vragen we u wat in de periode na corona nodig is om weer veilig te kunnen deelnemen aan het vrijetijds- en cultuuraanbod.


U kunt de vragenlijst tot en met 13 juni invullen.
Terug
vrijdag 28 mei 2021 06:46:37 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob