Laatste Nieuws

Markt vol informatie

 

Op zaterdag 10 juli is er ’s middags een wijkmarkt op het Van Foreestplein, met naast heel veel informatie tal van sport- en spelactiviteiten voor de jeugd.

 

Hoe zit het met de veiligheid in de Kuyperwijk? Wat is er allemaal te doen op het gebied van welzijn, sport en voorzieningen? Wat voor woningen worden er gebouwd? Wat doen stichting De Zonnebloem en de gemeente? En DOEL GGZ? Antwoorden op deze vragen vindt u zaterdag op het Van Foreestplein.

Markt vol informatie

Kom kennismaken

Wijkwethouder Lennart Harpe is van 13.00 – 14.00 aanwezig. Hij gaat graag met u in gesprek over wonen en leven in de Kuyperwijk. De politie vertelt u graag alles over de veiligheid in de wijk, en heeft met haar Mobiele Media Lab een mooie plek om dat te doen. Ook kunt u kennismaken met Coppie Koffie, dé nieuwe manier om onder het genot van een kopje koffie in gesprek te gaan met uw wijkagent. Delft voor Elkaar is aanwezig met informatie over wat er allemaal in uw wijk te doen is, en voor al uw vragen over welzijn, sport en voorzieningen. Wooncorporatie Vidomes vertelt u graag over hun nieuwe woningen aan de Van Schuijlenburgstraat: een bijzondere manier van wonen in de wijk! Ook Stichting De Zonnebloem gaat graag in gesprek over haar activiteiten, net als de gemeente zelf. DOEL GGZ is bij uitzondering zaterdagmiddag ook open voor inloop en kennismaking. En voor de jeugd? Die kunnen meedoen aan sport- en spel-activiteiten.


Kijk voor meer informatie over de Kuyperwijk op de speciale pagina over deze wijk
Terug
vrijdag 9 juli 2021 07:56:49 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob