Laatste Nieuws

‘Dikke winst met de Delftpas’

 

Wat hebben Sandra Heuvelman en haar zoon Stein (11) ernaar uitgekeken: ze kunnen weer volop gebruikmaken van de Delftpas. ‘We hebben geen tijd om ons te vervelen!’

 

“Wij hebben al jaren een Delftpas”, zegt Heuvelman. “Als je er graag op uit trekt, is die pas perfect. Naar het zwembad, een bieb-abonnement, surfboarden in de branding met na afloop een heus diploma voor Stein en z’n vriendje Wessel (rechts op de foto, red.), rondleiding in de Kuip, voetballen bij Full Speed, naar de film in Vlaardingen en Schiedam, karten, naar de Nieuwe Kerk of Museum Prinsenhof – met de Delftpas is dat gratis of met flinke korting. En we hebben de komende vakantietijd echt weer iets om naar uit te kijken. Het Tikibad met korting. Of een dagje Rotterdam met lasergamen, midgetgolfen en een ijsje en de Euromast in – voor in totaal € 0!”

‘Dikke winst met de Delftpas’

Dikke winst

Heuvelman  betaalt voor haar Delftpas € 60 en voor die van haar zoon € 20. “In het afgelopen coronajaar hebben we zo’n beetje quitte gespeeld, normaal gesproken haal ik de kosten van de pas er makkelijk uit – met dikke winst! Het wordt ook keurig voor je bijgehouden, hoeveel voordeel je al uit de pas hebt gehaald. En we hebben wat in te halen na het coronajaar! Stein en ik willen deze zomer nog naar Jeugdvakantieland in Ahoy – gaat Wessel ook mee. Binnenkort ga ik naar het Mauritshuis. Dat heeft nu voor het eerst een Delftpasaanbieding. Echt, met de Delftpas hebben we geen tijd om ons te vervelen!”


Kijk op de speciale pagina over de Delftpas voor meer informatie.
Terug
vrijdag 9 juli 2021 08:16:07 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob