Laatste Nieuws

Coenderstraat voor een deel dicht

 

De Coenderstraat is op maandag 19 en dinsdag 20 juli voor een deel dicht. Dit gebeurt omdat de torenkraan voor het project Huis van Delft wordt afgebroken. Verkeer tussen de Phoenixstraat en Westlandseweg rijdt in beide richtingen om via de Krakeelpolderweg.

 

De torenkraan was het afgelopen jaar in gebruik voor de bouw van het Huis van Delft. Dit gebouw komt naast station Delft. Inmiddels is de aannemer toe aan de afbouwfase. De kraan is niet meer nodig is. De komende maanden tijd werkt de aannemer verder aan het dak, de gevel en de appartementen. 

Coenderstraat voor een deel dicht

Weg en fietspad dicht

De torenkraan wordt gedemonteerd met een mobiele kraan. Die komt op de Coenderstraat te staan, ter hoogte van het bouwterrein. Dit deel van de Coenderstraat en het fietspad ernaast gaan daarom maandag 19 juli vanaf 06.00 uur dicht. Het voetpad blijft open. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kan de planning nog veranderen. Houd de omleidingsborden in de gaten voor actuele informatie.

Omleiding

Fietsers kunnen afstappen en over het voetpad voorbij de afsluiting lopen. Tijdens de afsluiting blijven de Nieuwe Gracht en de Kiss+Ride bij station Delft bereikbaar vanaf de Westlandseweg. Verkeer vanaf de Phoenixstraat rijdt via de Hugo de Grootstraat en Krakeelpolderweg. Verkeer van de Westlandseweg en station Delft richting de Phoenixstraat rijdt deze route andersom. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen. Dit gebeurt binnen de werktijden.
Terug
vrijdag 16 juli 2021 08:08:17 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob