Laatste Nieuws

Coronapolsbandjes voor stappers

 

Vanaf vrijdag 8 oktober is het mogelijk om op 2 locaties in de binnenstad coronapolsbandjes op te halen. Deze bandjes dienen als coronatoegangsbewijs en geven bezoekers de mogelijkheid om de hele dag met dit bandje verschillende horeca- en uitgaansgelegenheden te bezoeken.

 

De polsbandjes zijn niet alleen makkelijk voor de bezoekers, maar helpen de ondernemers ook. De polsbandjes maken het voor de ondernemers makkelijker om te controleren wie er een coronatoegangsbewijs heeft.

Coronapolsbandjes voor stappers

Waar haal ik een polsbandje op?

Vanaf vrijdag 8 oktober kunnen de bandjes opgehaald worden bij 2 uitgiftelocaties in de binnenstad. De uitgiftelocaties zijn goed te herkennen, doordat het houten blokhutten zijn. U vindt deze op de volgende locaties:

De openingstijden zijn:

Een coronapolsbandje is gratis. Voor het ophalen is wel een QR-code (coronatoegangsbewijs) nodig en een geldig identiteitsbewijs. De bandjes zijn op de dag van afgifte geldig. Gaat u meerdere dagen achter elkaar de stad in? Haal dan elke dag een nieuw bandje. Uiteraard mag u aan de deur ook gewoon de QR-code op uw mobiel laten zien, samen met uw identiteitsbewijs. Een coronapolsbandje is dus niet verplicht.
Terug
dinsdag 12 oktober 2021 07:22:46 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob