Laatste Nieuws

'Oogstmiddag' zwembad

 

Nu het Zwem- en Squashcentrum aan de Clara van Sparwoudestraat 2 definitief gesloopt gaat worden, organiseert aannemer Oskam samen met de gemeente Delft op 22 november een zogeheten oogstmiddag. Belangstellenden kunnen nog één keer rondlopen in het zwembad én sommige onderdelen van de inventaris kopen.

De oogstmiddag vindt plaats op maandag 22 november, van 13.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen via de hoofdingang het zwembad binnengaan. De looppaden zijn veilig en goed toegankelijk.

'Oogstmiddag' zwembad

Maatregelen

Vanwege de coronamaatregelen is het dragen van een mondkapje verplicht, net als het bewaren van anderhalve meter afstand. Het gebouw is goed geventileerd en bij de ingang kunt u uw handen ontsmetten.

Inventaris

Wie een onderdeel van de inventaris wil aanschaffen, kan dat doen op voorwaarde dat het onderdeel gemakkelijk losgemaakt kan worden. Het object moet uiterlijk op 23 november worden opgehaald. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de inrichting van het schoolplein voor de nieuwe Montessorischool Jan Vermeer. Deze wordt op de plek van het zwembad gebouwd.
Terug
vrijdag 19 november 2021 07:52:13 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob