Laatste Nieuws

Hulp bij energie besparen

 

Met kleine energiebesparende maatregelen kunt u op een makkelijke manier uw energieverbruik verlagen. Inwoners van Delft kunnen hiervoor een cadeaubon van € 55 aanvragen. Deze bon kunt u inwisselen voor kleine energiebesparende producten. Zoals tochtstrips, radiatorfolie, ledlampen of een waterbesparende douchekop. De bon is voor eigenaren van een woning en voor huurders. 

Cadeaubon aanvragen

De cadeaubon vraagt u aan via de website van het Regionaal Energieloket Delft. Op deze website ziet u ook waar u de cadeaubon kunt inwisselen. Het kan zijn dat het budget tijdelijk op is. U komt dan op een wachtlijst en krijgt vanzelf bericht wanneer uw bon beschikbaar is. 

Hulp bij energie besparen

Stephan Brandligt, wethouder Duurzaamheid: "In 2050 wil Delft energieneutraal zijn en daarvoor moeten we nu aan de slag. Dat doen we samen met onze inwoners. Met de actie wil de gemeente haar inwoners op een laagdrempelige manier helpen om aan de slag te gaan met energie besparen."

Informatieavond voor huurders

Huurt u een woning? Dan kunt u ook uw woning comfortabeler maken en energiekosten besparen. Voor grote maatregelen heeft u toestemming nodig van de verhuurder. Met kleinere maatregelen in en rond uw huis kunt u zelf aan de slag.

Tijdens een online informatieavond krijgt u praktische tips om uw woning energiezuiniger te maken. En voor welke maatregelen u de cadeaubon kunt inzetten.

Datum: Dinsdag 23 november
Tijd: 19.30 - 20.30 uur
Aanmelden:

 

Via de website van het Regionale Energieloket Delft

Na uw aanmelding krijgt u een e-mail. Hierin staat de link voor de online bijeenkomst.

Hulp nodig?

Wilt u hulp of advies? Vraag een persoonlijk gesprek met een Energiecoach aan. De coach komt dan thuis bij u langs. En geeft advies over maatregelen die u kunt nemen om energie te besparen.
Terug
vrijdag 19 november 2021 07:55:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob