Laatste Nieuws

Gratis meer weten!

 

Welke plannen heeft de gemeente met Delft? Wat vinden ondernemers over ondernemen in Delft? Welke regelingen zijn er voor ondernemers? En wat gebeurt er allemaal in het Schieoevers-gebied? Wie zich abonneert op de digitale nieuwsbrieven van de gemeente, krijgt antwoord op deze vragen. Abonnementen op deze nieuwsbrieven zijn gratis.

@Delft

De nieuwsbrief @Delft komt wekelijks uit. Die heeft momenteel ruim 3.200 abonnees. Daarin komt onder meer aan de orde wat er in de commissies en de gemeenteraad wordt besloten. Of plannen van de gemeente voor de stad worden uitgelegd. Of Delftenaren vertellen met wat voor initiatief zij Delft nog leuker willen maken. Onlangs legde Eveline Sijtsma van het Thomashuis uit hoe ze met een buurtkastje van stichting SoGood mensen wil helpen en verspilling tegen wil gaan. 

Gratis meer weten!

N@twerk Delft

De nieuwbrief N@twerk Delft komt zo'n 8 keer per jaar uit. Deze nieuwsbrief richt zich op ondernemen in Delft en telt momenteel ruim 1.300 abonnees. In de N@twerk Delft komen vooral Delftse ondernemers zelf aan het woord. Waarom zijn zij ondernemer geworden? Wat vinden zij van ondernemen in Delft? Welke ideeën hebben zij om Delft nog vriendelijker voor ondernemers te maken? Zo vertelt Remco Nieuwland van Somni Solutions in de laatste N@twerk alles over hoe hun supersensoren vanuit Delft de wereld veroveren.

Nieuwsbrief Schieoevers

De nieuwsbrief Schieoevers besteedt aandacht aan wat er in dit toekomstige werk- en woongebied gebeurt. Deze nieuwsbrief verschijnt elk kwartaal uit en bereikt zo’n 800 abonnees. In deze nieuwsbrief komen mensen aan het woord die betrokken zijn bij Schieoevers. Zo legt Schieoevers-ondernemer Roy Zegwaard in de laatste nieuwbrief uit waarom hij werk maakt van verduurzaming van de panden van Zegwaard. En uiteraard maakte de nieuwsbrief melding van Nederlands eerste energieneutrale station.


Op de hoogte blijven in 2022, een goed voornemen? Meld u dan aan als abonnee! Dan krijgt u alle informatie gratis in uw mailbox.
Terug
vrijdag 7 januari 2022 06:27:19 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob